Enric I. Canela

Llegia que el ministre d’Economia i Competitivitat, Luis de Guindos, ha anunciat en la sessió de control al Govern al Congrés que la taxa de reposició d’investigadors, que actualment se situa en el 10%, s’elevarà el 2015, encara que sense precisar fins a quin percentatge, alhora que es posarà en marxa l’Agència Estatal de Recerca (AEI), pendent des de l’entrada en vigor el 2011 de la Llei de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació.

Així ho ha avançat el responsable d’Economia en resposta a la pregunta del diputat del PSOE, Miguel Ángel Heredia, sobre si “corregirà” el Govern la seva política respecte dels investigadors del país.

Ha dit: Els anuncio que per a l’any que ve la taxa de reposició d’investigadors s’elevarà, d’acord amb el que està sent la política del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, i tindrem en funcionament l’Agència de Recerca, que serà de debò , el veritable element i instrument dinamitzador de la R+D+i a Espanya.

Probablement i ha donat permís Montoro, però tal com és l’enemic número 1 de la recerca, probablement passarem a l’11%.

Estan incitant els investigadors al suïcidi.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació