Enric I. Canela

Llegim que la Comissió Europea organitza des de l’any 2005 la Nit europea de la recerca. Es tracta d’un projecte finançat pel programa Horizon 2020 on investigadors europeus dediquen una nit a la divulgació de la ciència.

Les activitats comencen el 26 de setembre de 2014.

En aquest marc, la iniciativa BIOcomuniCA’T amb la col·laboració d’altres entitats, organitzen la Nit de la recerca Barcelona 2014 on es realitzaran tallers, xerrades, experiments i trobades amb científics sobre la recerca en el camp de la Biotecnologia. Les activitats estan adreçades a públics de totes les edats i es duran a terme el 26 de setembre, de les 17 a les 21 hores, al claustre del Convent de Sant Agustí de Barcelona. D’altra banda, també s’han programat actes a Girona, Lleida i Cerdanyola del Vallés.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació