Enric I. Canela

Els rànquings cada dia fan coses més absurdes. Llegia un article que titulen: España tiene cinco de las mejores universidades creadas en los últimos 50 años (es refereix a les dades del QS Ranking). Diu que les institucions espanyoles que figuren dins d’aquest rànquing són la UAB, en desè lloc, seguida de la Universitat Autònoma de Madrid, en onzena posició, la UPF, que ocupa el número 31, la UPC, en la posició 43, i la Carlos III de Madrid, com 48 de la llista.

Al Regne Unit estan desolats. Només tenen les Universitats d’Oxford, Cambrige, l’Imperial College… però no hi trobem cap entre aquestes 50 fins arribar al lloc 47 en el que està la coneguda Heriot-Watt University situada més enllà del lloc 350.

Aquest rànquing només mostra que l’Estat espanyol es va adormir en desenvolupar-se. D’aquí quatre dies algunes ja faran els 50, haurem perdut un titular però espero que haguem millorat en els rànquings que compten. Amb tot la UB i la UAB seguiran estan ben situades en aquest rànquing, el global no el retallat.

Em pregunto quines són les millors universitats de menys de 10 anys. Poder saber-ho és apassionant.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació