Enric I. Canela

Una de les ximpleries més grans sobre la universitat l’he llegit avui. Si algú vol saber on estudiar, que no miri Aprendemas, si vol riure, hi pot anar.

Llegia una pàgina que es diu Aprendemas. L’article és: Els estudiants posen nota a les universitats espanyoles. Desenvolupa: La Universitat de la Rioja rep la major puntuació per part dels seus alumnes (8,86), seguida per la Politècnica de València (8,26) i la Pontifícia de Salamanca (8,19), segons el rànquing del portal web Patatabrava.

M’ha assemblat rar i he mirat una mica. He buscat i he vist que el millor grau sobre salut de l’Estat és el de Psicologia en línia de la Universitat de San Antonio de Múrcia. El millor grau de Medicina de l’Estat és el de la Universitat Francisco de Vitoria.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació