El nou perfil de la @UBDivulga


Enric I. Canela

Fa just un més escrivia Visiteu La UB divulga. Aquell dia anunciava la creació de la pàgina La UB Divulga. Avui La UB anuncia que també estrena perfil de Twitter i amplia, així, la seva presència a les xarxes socials, ja iniciada amb una pàgina a Facebook l’any 2011. Deixeu-me la llicència de felicitar la Marga Becerra (com ell diu: Divulgadora científica que a l’actualitat treballa a la UB – i que duri) i agrair-li la dedicació i encert.

Us animo a seguir @UBDivulga.

Diu la notícia, citant-me: Enric I. Canela, vicerector de Política Científica de la UB i director de l’Escola de Doctorat, justifica aquestes estratègies tenint en compte l’elevada producció científica de la institució. Cada dia, la UB publica, de mitjana, deu articles científics. Davant el repte d’aconseguir que es conegui la recerca que es fa a la Universitat, La UB divulga es proposa posar-la a l’abast del gran públic.

«Si aconseguim que una gran part de la nostra recerca arribi a la ciutadania, serem més reconeguts socialment i el nostre paper a la societat serà més valorat. Això implicarà que els poders públics ens reconeixeran més i potser obtindrem més bon finançament. També aconseguirem que més gent s’interessi per la feina que fem i, com més transferència, més innovació», conclou el Dr. Canela.

Doncs això!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació