Enric I. Canela

Aquest matí he llegit una mala notícia: Tomás Gómez i Xavier Puente, professionals de la Universidad Carlos III de Madrid i que publiquen el bloc Más que Universidad – Gestión y finanzas universitarias, deixen d’escriure el bloc, el tanquen. Escriuen Despedida y cierre.

Diuen: Queda sens dubte molt per explicar en els propers mesos i anys però hem decidit interrompre aquest bloc que ens ha entusiasmat però que ens requereix un temps que no tenim si volem fer aportacions serioses i d’interès i amb el suficient rigor.

Ho entenc, naturalment, però el bloc d’aquests dos grans professionals, als que he anat seguint i dels que he aprés moltes coses, és un referent, un referent que perdrem. Cada article que feien era un treball de recerca, el temps que havien de destinar enorme. Llàstima. Gràcies Tomás i Xavier.

Diu que continuen als comptes Mas que Universidad en Google+ i @masqueuniversi.

Una resposta a “Tomás Gómez i Xavier Puente un referent”

  1. a 30 set. 2014 a les 5:27 Xavier Puente

    Muchas gracias Enric.
    Un abrazo
    Xavier

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació