Enric I. Canela

Llegia un article sobre el preu dels àpats a les cafeteries universitàries. Són molt variables. Els preus són molt diferents i més cars que l’any passat. L’explicació és molt clara. Són concessions i els que fan el servei paguen un cànon. El cànon és diferent segons el negoci previst. Es fa un concurs. El negoci ha baixat, els cànon continuen, encara que en algun cas seuen haver baixat. Els bars grans poden fer preus més baixos.

Evidentment la universitat, sense ingressos, ha d’intentar fer rendibles les concessions. Només se solucionaria si el Govern subvenciones, com fa en altres països, millor les universitats. Tan ofegats com estem…

Les polítiques socials han de canviar. Una responsabilitat que tenim. Abordarem el problema quan siguem independents. Ja queda poc.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació