Enric I. Canela

Esperable d’un govern com l’espanyol que només està a favor dels rics i els seus motius sempre són ideològics i no en benefici de la gent.

Diu la notícia que la despesa per polítiques educatives puja un 4,5%, fins als 2.273 milions d’euros en 2015. L’increment es destinarà fonamentalment a finançar els canvis previstos en els dos primers cursos d’aplicació de la reforma educativa, la coneguda com a Llei Wert.

Es congelen els diners previstos per a beques generals i ajudes Erasmus i es deixen gairebé intactes, o amb menys fons, les partides previstes per a la formació de professors, les universitats o l’educació a l’exterior.

L’educació compensatòria, destinada a garantir l’equitat, perd gairebé el 90% dels seus fons en un sol any. La retallada supera els 48 milions d’euros. Queda en 5,2 milions que es destinen, segons explica la pròpia Memòria dels Pressupostos, a la “compensació de les desigualtats” i a activar accions que contribueixin a prevenir les derivades de factors socials, econòmics, culturals, geogràfics, ètnics o de qualsevol altre tipus.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació