La UB pesa a Iberoamèrica


Enric I. Canela

Llegia un article que es titula La Universidad pesa en Iberoamérica. Comença: La Universitat de Vigo manté el seu pes a Iberoamèrica, ja que ocupa la posició 28 de 400 institucions que compten amb producció científica a Espanya, Portugal, Amèrica Llatina i Carib. Són dades extretes de l’estudi que des de 2011 elabora el catedràtic i exrector del campus de Vigo, Domingo Docampo, replicant la metodologia del popular “rànquing de Xangai”, un dels instruments més fiables per mesurar el prestigi de les universitats a nivell mundial i que cada mes d’agost des de 2003 selecciona les 500 millors institucions de tot el planeta en base a una sèrie d’indicadors.

De fet, diu això perquè és El Faro de Vigo i el que hi ha a Internet és un resum pobre. Us poso la notícia completa on ens diu que la primera universitat és la de Sao Paulo i la segona la UB

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació