Enric I. Canela

Llegia que Francisco J. Ayala, biòleg i professor de la Universitat d’Irvine, Califòrnia, serà el ponent convidat a l’acte de lliurament de premis i beques de la Fundació Víctor Grifols i Lucas, que tindrà lloc el proper 9 d’octubre a les 19h, a la Sala Francesc Cambó del Recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau. Les inscripcions són gratuïtes, però cal formalitzar una inscripció prèvia registrant-se al web.

La conferència serà: Arrels de la moralitat: evolució, cultura, religió?

Ayala, especialitzat en biologia evolutiva, actualment és un dels científics més prestigiosos a nivell internacional. En la seva conferència plantejarà, entre altres qüestions, si l’ètica està determinada per la naturalesa biològica humana i quina influència té l’evolució cultural a les normes morals.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació