Enric I. Canela

El Grup UB organitza la 2a edició de la jornada “Networking & Innovation Day” (NID 2014) al Parc Científic de Barcelona (PCB) el dia 27 de novembre. Aquesta jornada està adreçada a tots els actors del sistema d’innovació de Catalunya amb l’objectiu de fomentar la relació universitat–empresa i oferir un espai de referència per potenciar la innovació oberta.

En la primera edició es va comptar amb més de 200 participants de 160 entitats i es van dur a terme prop de 400 reunions bilaterals de partenariat. Va ser un èxit complet (veure Networking & Innovation Day, un èxit).

Trobareu tota la informació de la Jornada NID2014, incloent l’agenda i el procediment d’inscripció a la Jornada i a les trobades bilaterals de partnering.

La data límit per registrar-se és el 23 de novembre.

Una resposta a “Networking & Innovation Day” (NID 2014)”

  1. […] vaig anunciar fa unes setmanes (veure Networking & Innovation Day” (NID 2014)). Prop de 200 participants de 100 entitats públiques i privades es van reunir al Parc Científic […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació