Enric I. Canela

No tenia cap intenció de parlar del problema del virus Ébola. He canviat d’opinió després d’escoltar tantes declaracions imbècils i veure tants polítics que, per definir-los d’alguna manera, són dolents, males persones. I si no són males persones que s’espolsen les culpes d’una desastrosa gestió, són un rucs incompetents.

Jo no entenc un borrall de contaminació per virus d’aquest tipus, però pel que veig els que prenen decisions es deuen haver assessorat amb advocats de l’estat i en tècnics electorals, en cap cas deuen haver preguntat a persones competents.

Aquest article, a banda del que he dit abans, l’ha motivat la Carta d’un metge espanyol expert en ébola des de Sierra Leone (Jose Maria Echevarría). S’ha de llegir, tot i que un s’indigna en fer-ho.

Diu: Els companys que entren regularment a una zona de risc, zona d’aïllament o que puguin estar en algun moment en contacte amb pacients sospitosos o confirmats, a més de portar el vestit, reben un entrenament de 2 setmanes en un centre adequat i per professionals qualificats.

Mentre, el conseller de Sanitat de Madrid diu “Per aprendre a treure’s o posar-se un vestit no fa falta fer un màster”. Què es pot dir d’aquest home? Si el president de la Comunitat de Mdrid no fos com ell, ja l’hauria cessat. És ell el màxim responsable polític del desastre de gestió La ministra Mato és responsable d’haver portat els malalts, però ell és responsable del desastre final.

Jo crec que un polític que obra d’aquesta manera hauria d’acabar al jutjat. És com quan un atropella un vianant. Ja decidirà el jutja les responsabilitats que té.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació