Enric I. Canela

Les casualitats sempre em sorprenen. Avui hem tingut Consell de Govern a la UB. El rector m’ha encarregar presentar El Portal de Transparència, un projecte que he coordinat. El Portal el vam posar en funcionament, en període d’observació, el proppassat 1 d’agost. Avui hem fet la presentació oficial.

La llei ens diu que teníem dos anys per tenir-lo operatiu, el termini acaba el 10 de desembre de 2015. Conté molta més informació, més transparent, de la que ens demanen. Cal dir, però, que algunes coses les estem millorant i elaborant per fer la informació més assequible i amable.

Ja he comentat que agrairé comentaris que permetin la millora.

Certament no estàvem bé i per il·lustrar-ho he presentat un gràfic, el del Ranking de transparencia de las universidades españolas 2012. La UB era presentada com un universitat opaca. La casualitat que comentava és que avui he vist, datat a l’octubre, el Ranking de transparència de las universidades españolas 2013. La UB segueix estan malament, era translúcida perquè havia millorat un indicador, però estava, a la pràctica, igual de malament.

Diria que ara complim amb tots els indicadors menys un que estem elaborant. La UB és una universitat transparent.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació