Enric I. Canela

Llegia que un total de 14 empreses de les comarques d’Osona, el Bages, l’Anoia i el Berguedà començaran dimarts que ve el seu procés de creixement a l’acceleradora ‘Start-up Catalonia’ de la Catalunya Central, ubicada a Vic. L’objectiu és que les companyies que passin pel programa, de 6 mesos de durada, incrementin la seva facturació, trobin finançament, avancin els seus processos d’internacionalització i creïn llocs de treball. Les empreses estaran acompanyades d’un tutor, seguiran un programa de capacitació, participaran en sessions col·lectives i s’entrevistaran amb experts i assessors especialitzats. L’acceleradora de la Catalunya Central, la setena de Catalunya, es va inaugurar el juliol passat.

No comento res, només que és una bona notícia, encara que el que fem és massa poc per a les necessitats del país.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació