Enric I. Canela

Susana Sánchez, directora de la Fundació Centre d’Innovació i Tecnologia de la UPC, escrivia fa uns dies Las fundaciones y la innovación. El recullo ara, deu dies després, coses del temps que hi dedico, però no ha perdut sentit. El comento no per afegir gaire, sinó per recomanar la lectura.

La directora fa referència a unes dades de l’Institut d’Anàlisi Estratègica de Fundacions.

Escriu Susana Sánchez: Per seguir col·laborant amb la recuperació econòmica i el creixement, les fundacions necessitem de la posada en marxa de millores en el marc jurídic que animin-com la proposta de reglament de l’Estatut d’Fundació Europea- i agilitin la participació empresarial en activitats i projectes de R + d i, no menys important, que facin més atractiu el mecenatge per aconseguir aportar més recursos al sistema de ciència, tecnologia i innovació.

Per tal que això que demana se solucioni a l’Estat espanyol caldrà que marxi el Dr. Montoro. Pel que sembla el Partit Popular és enemic d’incentivar el mecenatge com en el països més desenvolupats. Potser els catalans ho aconseguim abans.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació