Falsificacions docents


Enric I. Canela

Llegia, sorprès, un article del diari El Mundo de fa uns dies. Titulava: Clases ‘falsas’ por dinero público e influencia en la Complutense. La idea era que el professorat signava hores de classe que no havia fet. Per què? Diu el diria: Doncs per engreixar el departament a força de professors associats, i així poder rebre més fons de la universitat, i que la universitat rebi més fons de la Comunitat Autònoma. Diu que segons la Fundació Compromiso y Transparencia la Universitat Complutense no dóna aquesta informació. De fet aquesta informació no està considerada en el document d’aquesta fundació.

Cal dir que aquest desgavell és difícil que passi en altres universitats, a Catalunya no ho veig possible.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació