Enric I. Canela

Llegia al The Guardian un article que titula Universities need to be transparent about how they allocate teaching hours. És un article sobre el GTA. Són els assistents de docència, els doctorands que ajuden al professorat. Es queixen de rebre una retribució miserable respecte a la resta del professorat. Un article que us recomano. Ens dóna idea que les universitats d’allà també estan passant una situació complicada i que alguns abusen de la seva situació de “poder”. Demanen transparència.

Compareu la situació amb el què passa aquí. Bastant diferent. Fins allà on conec, no tot, aquí no s’abusa dels investigadors en formació que tenen ajuts (FI, FPU o FPI) però el sistema de professorat associat dedicat només a la universitat és una cosa que no té rèplica al món. No sé si eliminar això hauria d’anar als programes de les possibles eleccions plebiscitàries , amb els diners necessaris, esclar, els miracles no sé si encara els fan a Lorda.

Un altre article, del mateix diari: Graduate teaching assistants deserve more than £4.40 per student per week

El tema dels GTA està candent al Regne Unit.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació