Enric I. Canela

Atenent a la petició del president de la COSCE (Confederació de Societats Científiques d’Espanya) us reprodueixo la seva carta sobre l’acte “Amb Ciència hi ha Futur”, que organitza la COSCE el proper 17 d’octubre, coincidint amb la celebració de la Jornada de Suport a la Ciència. Suposo que no anireu a Madrid, però ja ho sabeu.

Diu Carlos Andradas

Com segurament recordaràs, l’any passat vam celebrar el 17 d’octubre, aniversari de la mort de Ramón i Cajal, la jornada de “Dol per la Ciència”. Volem consolidar aquesta data com una jornada de defensa de la ciència i la recerca. Coincideix, a més, amb l’època de presentació d’esmenes als PGE, el que pot permetre cridar l’atenció sobre els pressupostos dedicats a R+D, que com pots comprovar en l’anàlisi d’urgència realitzada per la COSCE, per al 2015 no són res millors que els del 2014.

Aquest any, a més, aquest mateix dia 17 (casualitats de la vida) se celebren jornades reivindicatives per la ciència en diverses ciutats europees: París (on culmina la Marxa per la Ciència), Roma i Atenes, de manera que la jornada s’inscriu en un marc europeu.

En conseqüència, sota el lema “AMB CIÈNCIA HI HA FUTUR”, celebrarem un acte el divendres 17 d’octubre a les 18:00 a Madrid, a la Costa de Moyano (al costat de la plaça d’Atocha ia pocs metres de la Casa Museu de Ramon i Cajal). Hi participaran dos científics, un representant de la CRUE i estarà amenitzat per alguns monologuistes de ciència de The Big Van Theory.

Et prego difonguis aquest acte entre els membres de la teva Societat animant-los a assistir-hi.

Com a tancament de l’acte del dia 17 es llegirà un comunicat. Pots trobar tota la informació al portal de COSCE.

Una cordial salutació,

Carlos Andradas

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació