Enric I. Canela

Avui hem fet la inauguració de curs. Ha esta un acte que ha funcionat prou bé, llarg, la llauna ha estat que uns representants del PAS han fet una protesta silenciosa en contra de les retallades. La protesta l’han fet amb uns cartells en espanyol. Podien haver trobat uns en català. Una protesta inútil feta al representant del Govern, el director general d’Universitats, Lluís Jofre, que té tantes possibilitats d’aturar les retallades com jo de fer viable el pont aeri amb Venus.

Dit això, hem vist com el president del consell social, Salvador Alemany, el director general d’Universitats, i el rector, Dídac Ramírez, que ha dirigit i clos l’acte, han destacat el posicionament de la UB en els rànquings i la seva progressió.

Un altre curs, difícil, segur, en el que hem d’intentar millorar la nostra posició al món. No és un problema de rànquings, va més enllà, reconeixement, respecte…

Jo espero que puguem destinar els recursos justos i necessaris per als projectes estratègics. No només és voler, necessitem un respir que ens ajudi.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació