Enric I. Canela

Llegia que Manel Esteller, director de programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge (Idibell), professor de genètica a la UB, i professor d’investigació ICREA, ha estat escollit membre de l’Acadèmia Europea de Ciències del Càncer (EACS), la institució de major prestigi del continent en aquest àmbit.

L’Acadèmia Europea de Ciències del Càncer es va posar en marxa al setembre de 2009 al ECCO 15-34th ESMO Congrés Multidisciplinari a Berlín i va començar amb un grup fundador compost per 114 metges oncòlegs i investigadors altament distingits basats en 19 països europeus.

Des de llavors, s’han votat 82 membres eminents per esdevenir membres de l’Acadèmia i després de les eleccions d’aquest any. L’Acadèmia compta actualment amb 199 experts en investigació i oncologia.

Les meves felicitacions a aquest, ja, català universal.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació