Enric I. Canela

Us he comentat coses de Mind the Byte (veure el darrer apunt Mind the Byte vola alt) i també del grup InKemia IUCT (veure el darrer apunt Inkemia-IUCT vol tenir 20 start-up el 2022). Dos empreses diferents però de les que jo dic: intel·ligents.

Ahir em va arribar una notícia:

InKemia IUCT Group ha adquirit una participació del 5% en el capital de Mind the Byte i també ha signat un contracte de col·laboració amb l’start-up en virtut del qual podran compartir clients, productes i serveis.

Mind the Byte –creada el 2011 per un jove emprenedor, Alfons Nonell-Canals, i especialitzada en solucions cloud computing per a la recerca biotecnològica i biomèdica– és el primer soci tecnològic d’Amazon Web Services (AWS) de l’Estat espanyol en aquest sector. L’empresa ha incrementat un 25% el volum de negoci als darrer dos anys i acaba de ser seleccionada per participar al programa d’acceleració ‘Start-up Catalonia’

InKemia IUCT, que cotitza en el Mercat Alternatiu Borsari (MAB) des de 2012, és un holding de pimes biotecnològiques i d’alta tecnologia fundat l’any 1997 i orientat al desenvolupament i explotació del coneixement científic en els sectors biotec, farma, químic, cosmètic i nutricional. El seu negoci principal és l’explotació del coneixement a través de llicències de les patents i know-how propis, contractes d’R+D a mida i altres programes i serveis tecnològics

Una gran satisfacció. Francament content. Dos companys, amb els que he compartit estones, Josep Castells i Alfons Nonell-Canals, han fet una aliança. Un gran grup participa una jove empresa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació