Enric I. Canela

Llegia que la Universitat Carlos III de Madrid (UC3M) impulsa una xarxa de joves universitats europees de cara a potenciar les capacitats i resultats dels seus membres.

En un comunicat, la universitat detalla que aquesta iniciativa és un dels acords adoptats en una reunió celebrada recentment entre quinze de les universitats joves (amb menys de 50 anys) més prestigioses d’Europa, organitzada per l’Aliança 4 Universitats (A4U) a la Universitat Carlos III de Madrid.

Van assistir els representants de Universiteit Antwerpen (Universitat d’Anvers), UAB, Universitat Autònoma de Madrid, Brunel University, UC3M, Dublin City University, University of Essex, ITA-Suomen Yliopisto, Universität Konstanz, Linköpings Universiteit, Loughborough University, Universiteit Maastricht, Universitat Pompeu Fabra, Syddansk Universiteit i Universität Ulm.

Durant la jornada els participants van acordar crear una xarxa de joves universitats investigadores europees de prestigi que permeti potenciar les capacitats i els resultats de cadascun dels seus membres.

No em sembla malament, però la UAB deixarà de pertànyer a les de menys de 50 anys ben aviat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació