Enric I. Canela

Ahir es van fer públics els ls guanyadors dels Premis Nacionals (estatals) de Recerca 2014 Aquests guardons han distingit aquest any a cinc personalitats en les àrees de medicina, biologia, enginyeria, dret i ciències econòmiques, i humanitats . El jurat ha reconegut el treball de Jesús María Prieto Valtueña, Joan Massagué Solé, Josep Maria Benlloch Baviera, Jose Luis García Delgado i Violeta Demonte Barreto en aquests àmbits.

Felicitats a tots, però permeteu-me que m’alegri especialment pel nostre company Joan Massagué, director del programa de Biologia i Genètica del Càncer de l’Institut Sloan-Kettering de Nova York, investigador del Howard Hughes Medical Institute i director adjunt de l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona).

Amb Josep Guardiola, Xavier Sala i Martín, Pol Antràs, Josep Carreras, i Jordi va publicar al diari ‘The Independent’ l’article Els catalans només volem votar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació