Enric I. Canela

Llegia que des del 20 d’octubre Biocat té la seva seu al recinte del Parc Científic de Barcelona (PCB). L’entitat ocupa un espai singular de prop de 500 m2 a la planta baixa de la Torre I del PCB. El trasllat permetrà a la fundació beneficiar-se de les sinergies del dens entorn científic i empresarial que ofereix el PCB.

El passat 10 d’abril de 2014, Montserrat Vendrell va ser nomenada directora general del PCB, càrrec que compatibilitza des de llavors amb les seves funcions al capdavant de Biocat, del que és directora des de 2007.

El PCB dóna cabuda actualment a una setantena d’empreses que treballen en l’àmbit de ciències de la vida i a centres de recerca tan importants com l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB) i el Centre Nacional d’Anàlisi Genòmica (CNAG).

Content perquè vaig col·laborar a què aquests ubicació sigui possible. Crec que podrem crear sinergies i aprofitar-les.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació