Enric I. Canela

Avui hem vist la primera edició del Best Global Universities, un nou rànquing internacional elaborat per U.S. News. Aquest rànquing no és nou, fins ara només publicava la classificació de les universitats d’EUA. Ara cobreix tot el món. És un rànquing que té en compte molts aspectes. Un és la reputació que compta un 25%. La resta són dades de recerca, premis , col·laboracions… De fet s’assembla al rànquing QS. Em sembla prou ben fet.

Una vegada més trobem a la UB en un bon lloc. Està la 1 de l’Estat, la 29 d’Europa i la 96 del món. Bé. La UAB està en els llocs 2 de l’Estat, la 60 d’Europa i la 160 del món.

Podeu veure la situació de les universitats en els diferents àmbits. La UB molt bé. El que ens perjudica més és la reputació. La solució és una potent comunicació mundial de la feina que fem. Una petita inversió.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació