Enric I. Canela

Avui a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears a les sis del vespre s’ha fet l’acte de lliurament dels premis als projectes guanyadors de La Marató de TV3 de 2013 en recerca sobre malalties neurodegeneratives. S’han avaluat 187 sol·licituds de projectes de recerca, en un procés que ha implicat 96 experts internacionals de reconegut prestigi en l’àmbit de les malalties neurodegeneratives

Seran finançats 44 projectes de recerca biomèdica de 79 equips d’investigació diferents. Aquests equips formen part de centres de recerca catalans, alguns d’ells coordinats amb equips de l’Estat i internacionals. La dotació total és d’11 milions d’euros.

Hi he assistit, un acte especial per a nosaltres ja que el nostre grup de recerca ha rebut el finançament de dos dels projectes.

Una resposta a “Guardons de la Marató de TV3 a 44 projectes de recerca sobre les malalties neurodegeneratives.”

  1. […] dia em referia als Guardons de la Marató de TV3 a 44 projectes de recerca sobre les malalties neurodegeneratives. Vaig anar a recollir el que hem rebut el grup de Neurobiologia Molecular per projecte Validació […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació