Enric I. Canela

No ho havia comentat i m’he adonat avui. El mes de juny passat el patronat de COTEC va designar nova presidenta. El nomenament va recaure en Cristina Garmendia, d ela que he parlat molt i ho seguiré fent, en aqust bloc. Sabeu que ella va ser ministra de Ciència i Innovació del desastre de govern de Rodríguez Zapatero. Les misèries dels polítics van fer que ella no pogués desenvolupar les idees que, de ben segur, tenia al cap. Va salvar amb dignitat la recerca d’aquest país.

Actualment es dedica a l’empresa, com feia abans, presideix Genetrix, Sygnis i Science & Innovation Link Office (SILO).

Substitueix Juan-Miguel Villar Mir, que ha presidit COTEC durant dos anys.

Una resposta a “Cristina Garmendia presideix COTEC”

  1. […] Ja tenim un altre Informe Cotec: Informe Cotec 2015. Un canvi d’imatge, de presentació i, no ho sé del tot, més profund en el seu interior. Fa un temps escrivia Jorge Barrero director general de la Fundació COTEC i una mica abans Cristina Garmendia presideix COTEC. […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació