Enric I. Canela

Us voldria fer partícips de dues iniciatives molt similars que han sorgit per implicar el món científic/universitari en el procés d’independència que hem iniciat a Catalunya de forma activa i compromesa. Es tracta de dos manifestos, un dels quals és específic de l’àmbit de la recerca i ha estat promogut per un grup d’investigadors amb el suport de la nostra sectorial. L’altre manifest va ser elaborat conjuntament per les sectorials de Recerca, Universitats i Educació per la Independència i està adreçat tant als docents universitaris com als investigadors en general, però de manera especial als del món universitari.

Al tractar-se de dues iniciatives que s’han desenvolupat de forma paral·lela, i tenint en compte que molts de vosaltres voldreu signar-los tots dos, us enviem les instruccions per com adherir-vos-hi:

– El “Manifest del món acadèmic i científic a favor de la consulta del 9N 2014 i del Sí+Sí” el trobareu aquí, i per adherir-vos-hi heu d’enviar un correu a educacio@assemblea.cat indicant el vostre nom, càrrec o lloc de treball que ocupeu i Universitat a la que pertanyeu.

– El text del manifest anomenat “Científics per la independència i pel si+si en un 9N irrenunciable” així com el llistat d’adhesions recollides fins ara, el podeu trobar aquí.

Per signar-lo heu de posar el vostre nom i afiliació al final de la llista, i quedarà enregistrat automàticament.

Us preguem que feu extensius els manifests a totes aquelles persones que puguin estar interessades en signar-los.

Atès que els manifests es faran públics a principis de la setmana vinent, us demanem que si els voleu signar ho feu tan aviat com pugueu.

El proper dilluns 3 de novembre, a les 12 h, tindrà lloc a la sala Pere i Joan Coromines de l’IEC la conferència de premsa, per fer públic el Manifest conjunt Educació, Recerca i Universitats de suport al 9N.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació