Enric I. Canela

La 19a Setmana de la Ciència a Catalunya (SC’14), organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) amb el suport del Departament d’Economia i Coneixement (Secretaria d’Universitats i Recerca) i la col·laboració de Gas Natural Fenosa, Esteve, Obra Social “la Caixa” i Movistar, se celebrarà del 14 al 23 de novembre. Aquest veterà programa d’activitats agrupa centenars d’actes de divulgació del coneixement científic i tecnològic arreu Catalunya.

L’SC’14 oferirà un ampli ventall d’activitats multidisciplinàries de divulgació cientificotecnològica a tot el territori català, fonamentalment conferències i taules rodones, jornades de portes obertes a centres de recerca i museus, cursos i tallers i exposicions, accessibles gratuïtament per a públics molt diversos.

Els temes centrals de l’edició d’enguany són la cristal·lografia i la biotecnologia amb motiu de la celebració, aquest 2014, de l’Any Internacional de la Cristal·lografia i l’Any de la Biotecnologia.

A l’enllaç trobareu tota la informació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació