Enric I. Canela

Llegia: El dia en què aconseguim que un directiu d’una gran empresa sigui, per exemple, rector d’una universitat o a l’inrevés, haurem aconseguit moltíssim per a la R + D + i espanyola”. Són paraules de la secretària d’Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació, Carmen Vela, per a qui cal afavorir la mobilitat per tal de recórrer completament el camí de tot el procés innovador, tal com s’està implementant a la Unió Europea amb Horitzó 2020. Perquè sense innovació no hi ha creixement.

Ells és mig empresària. No sé si té raó, probablement sí, però ella està al govern de l’Estat, l’únic que pot aconseguir que es modifiqui aquest model de govern de les universitats que impedeix que les universitats progressin tant com podrien fer-ho. No han fet ni una petita reforma. Quin govern!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació