MOOC catalans


Enric I. Canela

Tot i el meu gran escepticisme, us anuncio els cursos en línia gratuïts de les universitats catalanes. Diu que la majoria dels cursos en línia gratuïts seleccionats en la primera convocatòria d’ajuts per al foment d’aquest nou recurs educatiu, que el Govern realitza a través de la Secretaria d’Universitats i Recerca, ja són accessibles a través de les diferents plataformes. Les universitats catalanes estan oferint ja més de la meitat dels 14 cursos en línia oberts i massius (MOOC – Massive Open Online Courses) que han obtingut finançament de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

Hi ha una plataforma d’accés UCATx on els anireu trobant.

No faré referència a tot el que he anat escrivint sobre els MOOC. Vosaltres mateixos anireu veient l’èxit de la inversió. Consti que no poso en dubte ni el professorat ni la qualitat del material creat. El que he vist són materials complementaris per als estudiants propis. O m’ho sembla.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació