Enric I. Canela

Llegia que la UB i la universitat de Yachay Tech han signat un conveni per potenciar la col·laboració institucional en projectes de recerca, facilitar la creació de programes de màster i doctorat, i impulsar accions en projectes d’inversió conjunta en activitats emprenedores de desenvolupament tecnològic són algunes de les línies d’acció estratègiques.

El conveni l’han signat avui el rector de la UB, Dídac Ramírez, i el rector de la Universitat Yachay Tech, Fernando Albericio, a la sala de juntes del Rectorat de la UB.

El primer fruit de l’acord serà la realització de 3 màsters conjuntament amb la Universitat Yachay Tech: Química Orgànica, Nanociència i Nanotecnologia i Energies Renovables i Sostenibilitat Energètica. Espero que puguem fer alguna cosa aviat en el tema del doctorat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació