Enric I. Canela

Divendres em van operar d’un trencament complicat de l’húmer i he sortit de la clínica al matí d’avui. Adolorit i un braç, l’esquerre, bastant inútil. A banda del cansament em costa escriure. De totes maneres no deixo d’escriure i no vull deixar de recordar all nostre rector de la transició democràtica. Ho faig curt, però ho faig.

Avui hem anat a la Basílica de Santa Maria del Pi, a les tres de la tarda, al funeral de comiat del patriota i rector de la UB Antoni M. Badia i Margarit. Diumenge, als 94 anys, va morir el Prof. Dr. Antoni M. Badia i Margarit. No el vaig tractar com rector, jo era jove i tot i ser claustral no participava molt de la política de primera línia. El vaig tractar una mica més com a home que estimava Catalunya i darrerament compromès públicament amb la independència. Home afable, molt. Recordo un dia amb el Dr. Broggi, el Dr. Domènech, el Dr. Solà, el Dr. Barrera, l’antic alcalde de Badalona Joan Blanch. Organitzàvem algunes coses en favor del país.

La UB el recorda i jo també. Universitari, patriota, rector, compromès, home de bé, cristià, investigador, més… Poseu això en l’ordre que vulgueu.

Una resposta a “Un record a Antoni M. Badia i Margarit”

  1. […] vaig escriure Un record a Antoni M. Badia i Margarit. Ja explicava que nom portava un bon dia. No havia llegit prou coses i se m’havia passat per […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació