Enric I. Canela

El Nature Index és una eina de mesura de la recerca basada en les publicacions en les revistes del grup Nature Publishing Group (NPG) de cada institució en el darrer any. Cada mes s’actualitza amb les publicacions de l’any anterior. Ara disposem de les mesures de l’1 de setembre de 2013 al 31 d’agost del 2014.

Aquest índex mesura institucions de recerca, no només universitats.

La UB, la primera universitat de l’estat, és la institució 94 del món en nombre d’articles del grup Nature. Si només es consideren les universitats la UB és la 70 del món. El CSIC molt més gran, està en la cinquena posició mundial.

El Bloc de l’Observatori de la Recerca ho explica prou bé.

Una resposta a “La UB és la 70 del món en nombre de publicacions en el Nature Index”

  1. […] uns mesos escrivia La UB és la 70 del món en nombre de publicacions en el Nature Index. Aquest índex es va actualitzant periòdicament i reflecteix les publicacions a les revistes del […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació