Enric I. Canela

He descobert gràcies a La Vanguardia (veure La nota de selectivitat pot predir el rendiment dels universitaris) l’aplicació QEDU (Qué estudiar y dónde en la Universidad). Diu l’aplicació: Seleccionant un o diversos àmbits d’estudi i el perfil de l’estudiant (sexe, forma d’accés i nota prevista d’admissió) obtens el rendiment dels estudiants que amb aquest mateix perfil cursar estudis d’aquest àmbit de grau el curs anterior en universitats públiques presencials.

De fet és una anàlisi de resultats que no crec ens aporti excessives coses. Penso que la idea és bona, però mancada d’informació i recursos. Segurament, si el proper govern espanyol no la tanca, habitual carregar-se el que han fet els d’abans, podrà ser alguna cosa d’interès real.

A Catalunya em quedo amb unportal, el web de l’educació superior a Catalunya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació