Enric I. Canela

A primers d’octubre escrivia El rànquing THE s’ha tornat un rànquing poca-solta i El rànquing THES ha perdut prestigi. Escrivia el dia 1 d’octubre “Un rànquing dolent amb ganes. Abans era bo. No crec que triguin gaire a canviar-lo. Els britànics no són rucs.” Comentava el dia 6 d’octubre l’article de Richard Holmes How to win citations and rise in the rankings, un article dur amb el rànquing THES.

Bé, estava per a mi clar, sempre provoca un alliberament d’endorfines veure que el criteri funciona. Deixen Thomson Reuters (TR) i agafen Elsevier. Avui llegim a Elsevier: Times Higher Education to Partner with Elsevier on THE World University Rankings i a al Web del THE World University Rankings: Times Higher Education announces reforms to its World University Rankings.

Richard Holmes també escriu al seu bloc: The Times [Higher Education rankings] they are a-changing. Per llegir.

Des del nostre punt de vista, això donarà una perspectiva més correcta de la posició de les universitats catalanes en el conjunt.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació