Enric I. Canela

Amb més dificultat de l’habitual, dificultat física per l’operació, he fet l’article que cada quatre setmanes hem publica L’Econòmic. Aquesta vegada li han posat com a títol Com generar i finançar els nuclis d’innovació. Algú podria pensar que hi dono la solució, no, és un titular que jo no he posat. Tanmateix si que s’intueix que algunes idees tinc al respecte.

Estic completament convençut que amb poques eines i poc diners faria unes quantes coses. Malauradament no podré saber si encerto o és que he tingut un atac de pedanteria.

Una resposta a “El problema de com transferir coneixement i innovar”

  1. […] amb la sensació de fúria de veure la caiguda de la inversió espanyola en R+D (veure El problema de com transferir coneixement i innovar). Critica que malgrat aquest desastre ningú no dimiteix. Jo crec que els responsables […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació