Enric I. Canela

Ahir la UPF va inaugurar el seu Parc de Recerca en ciències socials i humanitats. És un nou edifici al campus de Ciutadella que ocupa gairebé 9.000 m2. Té com objectiu la promoció de la recerca d’excel·lència en connexió amb les necessitats de l’entorn socioeconòmic. La UPF compta amb tres eixos de recerca: la biomedicina (ubicada al campus del Mar), les tecnologies de la informació (al campus de Poble Nou) i les ciències socials i humanitats, a partir d’ara al campus de Ciutadella.

Al costat del nou Parc s’està acabant de construir un altre edifici on hi haurà la Fundació Maragall, que inicialment havia de construir-se a uns terrenys al costat de l’hotel Vela. Al costat, encara falta enderrocar un altre edifici-residencia militar que cau a trossos i que encara ocupen alguns dels hereus dels antics militars. Segons Bosch, la UPF està treballant per a poder arribar a un acord i continuar construint per ampliar el campus.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació