Enric I. Canela

Fa uns dies vaig llegir l’article I+D en China de Xavier Ferràs. L’article ja té una setmana. És un article on descriu l’evolució i probable futur de l’economia xinesa.

De l’article no m’ha cridat l’atenció la realista descripció de la transició d’una economia de low cost a una economia de lla innovació, com diu Ferràs. M’ha cridat l’atenció la descripció emocional. Diu que es va trobar amb un país amb visió de futur, amb il·lusió de conquerir-lo.

Compara amb la sensació de fúria de veure la caiguda de la inversió espanyola en R+D (veure El problema de com transferir coneixement i innovar). Critica que malgrat aquest desastre ningú no dimiteix. Jo crec que els responsables d’aquest despropòsit si que haurien d’estar imputats. Aquests degenerats que posen querelles al president Mas podrien denunciar a tots els ministres responsables de carregar-se l’economia i el futur dels ciutadans. Aquests si que són uns delinqüents.

Oblideu la meva disquisició i llegiu a Ferràs.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació