El KIC InnoLife a la UB


Enric I. Canela

Podeu llegir que la Unió Europea, a través de l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (EIT), va anunciar ahir dimarts, 9 de desembre, els projectes guanyadors de la convocatòria de la nova comunitat de coneixement i innovació (KIC) centrada en vida saludable i envelliment actiu. El projecte guanyador ha estat InnoLife, una proposta que a l’Estat espanyol lidera la UB mitjançant el HUBc, el seu campus d’excel·lència en salut, amb l’impuls de Biocat. La seu d’InnoLife s’ubicarà al Parc Científic de Barcelona (PCB).

InnoLife és un consorci de més de 144 empreses capdavanteres, universitats i centres de recerca de catorze països europeus. Amb un volum total de 2.100 milions d’euros, es tracta d’una de les iniciatives més ambicioses que s’han fet mai en l’àmbit de la salut amb finançament públic. Fins al 2016, InnoLife espera crear al voltant de vuitanta noves idees de negoci, i arribar a les cent quaranta l’any 2018. La previsió és crear una setantena d’start-ups a l’any i que un milió d’estudiants formin part dels programes que impulsi el consorci.

Felicitats a Josep Samitier i Montserrat Vendrell per la gran feina feta.

Podeu llegir més informació.

També podeu tenir una detallada informació aquí.

Una resposta a “El KIC InnoLife a la UB”

  1. […] escrivia El KIC InnoLife a la UB, amb l’alegria d’aquesta gran notícia. Recullo ara el començament de la nota feta […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació