La UPF redueix estructura


Enric I. Canela

Llegia que la UPF fusionarà els seus vuit centres — responsabilitat docent– amb els seus vuit departaments – responsabilitat sobre la recerca i política de personal docent i investigador (PDI) -, que passaran a integrar-se en vuit unitats de coordinació acadèmica (UCA). Les noves UCA corresponen als àmbits de Ciències de la salut i de la vida; Ciències Polítiques i socials; dret; Economia i empresa; Humanitats; comunicació; Enginyeries i tecnologies de la informació i les comunicacions, i Traducció i Ciències del llenguatge.

El Consell de Govern de la UPF ha aprovat aquest dimecres per 32 vots a favor, cap en contra i 5 abstencions aquesta reestructuració amb l’objectiu de simplificar i agilitar la presa de decisions a la universitat.

El nou model evita duplicitats funcionals i obre la porta a la reassignació de tasques d’acord amb les noves peticions de l’entorn i les prioritats estratègiques de la UPF per als propers anys.

La UB va ser la primera a anunciar la reducció del 50% dels seus departaments –al passar de 106 a uns 50– i de passar de tenir 19 centres –facultades i una escola universitària- – a 10.

La dimensió i complexitat de la UB fa que sigui molt més difícil perquè en realitat la UPF no agrupa el personal de manera diferent a l’actual.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació