Enric I. Canela

Catalunya Vanguardista entrevistava a Arcadi Navarro Cuartiellas, professor d’investigació ICREA i director del Grup de Recerca en Genòmica Evolutiva de l’Institut en Biologia Evolutiva (CSIC-UPF) i Team Leader al Centre de Regulació Genòmica (CRG). Des 2013 dirigeix el projecte EGA (Archivo Europeo del Genoma-Fenoma) a Barcelona.

Una entrevista de “posta al dia”, rica i ben feta. Em quedo amb una resposta. Ja llegireu més si us interessa.

En realitat, Barcelona ja és des de fa temps una ciutat de referència científica, molt especialment en genòmica. I aconseguir la cogestió del EGA no fa més que confirmar aquest fet. A Barcelona conflueixen una investigació biomèdica molt potent, centres de recerca en genòmica líders i la capacitat del BSC, tot en un espai relativament reduït. És una combinació inhabitual.

Una resposta a “Barcelona referència científica”

  1. […] havia fet referència de l’Arcadi Navarro a Barcelona referència científica, arran d’un entrevista que li feien. Penso que és un encert el […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació