Enric I. Canela

Llegim que el campus de l’Alimentació de la UB, ubicat al recinte de Torribera (Santa Coloma de Gramenet), ha estat guardonat als XVII Premis Ciutat de Santa Coloma en la categoria de promoció externa de la ciutat. El premi va ser lliurat al rector, Dídac Ramírez, en un acte que va tenir lloc dimecres, 10 de desembre.

Amb aquest guardó es vol expressar públicament l’agraïment i el reconeixement de la cuitat de Santa Coloma de Gramenet a la qualitat acadèmica del campus de l’Alimentació i a la seva aportació a la promoció universitària que ofereix la ciutat.

Els Premis Ciutat de Santa Coloma es van crear l’any 1988 per retre homenatge a totes aquelles persones o col·lectius que treballen en benefici de la ciutat.

Podeu llegir més informació a l’enllaç.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació