Enric I. Canela

Es veu que José Ignacio Wert va anar a explicar coses a la comissió d’Educació del Congrés dels Diputats (i 2). Va anar allà i va dir que la combinació d’un sistema de préstecs universitaris compatible amb el de beques generals que actuï com a garantia d’equitat i com un mecanisme de compensació de desavantatges.

Política Wert: Va retallar 75 milions d’euros en la partida general de beques en l’últim curs, ha congelat la quantia destinada a ajudes en els pròxims pressupostos i va aprovar un decret en 2012 que va incrementar de forma substantiva dels preus universitaris.

Deu ser una frase extraordinària. La podem traduir dient que la igualtat d’oportunitats és una cosa pròpia de les abelles obreres. En absolut dels súbdits (millor definició del que és un ciutadà en un govern del PP) del Regne d’Espanya. Si tothom pot estudiar no hi haurà qui vulgui ocupar llocs poc qualificats. Quina societat seria, insuportable!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació