Enric I. Canela

Llegia que les universitats de Londres estan progressivament desbancant a les d’Oxford i Cambridge en la qualitat de la seva recerca, segons indica un estudi fet al Regne Unit.

D’acord amb l’anàlisi, realitzat per Research Fortnight, la London School of Economics (LSE), a Londres, lidera la taula amb un 49,9% d’estudis punters, seguida de la universitat d’Oxford (al sud-est d’Anglaterra), amb un 48,1%.

Posteriorment ve Cambridge, amb un 46,8% investigacions de rellevància global, seguida d’Imperial College London (46,4%), University College London (42,6%), la universitat de Cardiff a Gal·les (40,5%) , King ‘s College London (40,2%), la universitat escocesa d’Edimburg (37,6%), la londinenca de Warwick (36,9%) i la universitat de Bristol, a l’oest d’Anglaterra, amb un 36%.

Aquesta classificació, la primera d’aquest tipus des de 2008, ha de determinar la distribució de 2.000 milions de lliures (2.500 milions d’euros) anuals de fons públics per a la recerca.

Els resultats es basen en l’anomenat Marc d’excel·lència en la investigació, que va analitzar la tasca de 52.000 acadèmics en 154 universitats.

L’analista de Research Fortnight William Cullerne Bown va declarar que Londres “sembla imparable” i ha advertit que les universitats de la capital “podrien eclipsar Oxford i Cambridge”.

Podeu veure la classificació.

La meva opinió és que d’aquí quatre dies tindrem Londres –Oxford – Cambrige i Boston – Califòrnia. La resta…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació