Enric I. Canela

Avui he rebut un correu electrònic de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) que m’explica que han desenvolupat l’APP gratuïta per a dispositius mòbils “FundsforScience”, un sistema d’alertes personalitzades sobre fons de finançament per a projectes de recerca i empreses de base científica.

Diu que és una aplicació d’ús molt senzill, que ofereix un nivell màxim de personalització sobre el tipus, origen i àrea de coneixement dels recursos. Es veu que l’APP disposa de més de 350 oportunitats de finançament a nivell estatal i català, en gran part no difoses per altres mitjans, i inclou els ajuts europeus i extracomunitaris a la recerca.

El sistema, adreçat a investigadors i empresaris, permet estar informats puntualment de les convocatòries que s’ajustin als criteris de cada usuari. L’aplicació inclou ajuts a la recerca individual i per a equips de recerca, oportunitats d’impuls i finançament per a emprenedors de base científica i tecnològica, i premis a la recerca.

Actualment es troba disponible per a Android (Google Play) i Apple IOS (App Store). Simultàniament al sistema, s’ha habilitat un cercador web de convocatòries amb un històric de 700 recursos.

Ens conviden descarregar-nos l’App “FundsforScience”, tot esperant que aquesta eina ens sigui d’utilitat.

De moment haig de dir que he anat a l’Apple Store i em diu que ja no està disponible. Esperem si ho solucionen. No puc opinar sobre el seu ús. Si criticar que no funcioni això.

Al matí del dia 9 ja he pogut agafar l’aplicació. Ara la provaré.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació