Enric I. Canela

El mes passat la Comissió Europea va concedir a un seguit d’institucions l’acreditació “HR Excellence in Research” pel seu compromís amb la millora contínua en recursos humans.

El guardó reconeix que els procediments de contractació i avaluació del personal investigador són justos i transparents, d’acord amb els principis inclosos a la Carta Europea de l’Investigador i el Codi de Conducta per a la Contractació d’Investigadors (“Carta i Codi”).

L’acreditació inclou el dret a utilitzar el logotip europeu, el que permet donar visibilitat i reconeixement públic a les institucions de recerca compromeses amb els principis de l’Estratègia de Recursos Humans per als Investigadors (HRS4R).

A Catalunya gaudeixen d’aquesta acreditació:

A l’Estat espanyol hi ha sis més.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació