De llebrers a videojocs


Enric I. Canela

El Canòdrom de la Meridiana de Barcelona seran la seu un nou centre: el Parc de Recerca Creativa, destinat a incubar empreses culturals. La gestió la realitzarà l’empresa Incubio, elegida per l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) que dirigeix Inés Garriga L’edifici, dissenyat per l’arquitecte Antoni Bonet, es convertirà en una incubadora o viver d’empreses i activitats creatives culturals.

L’edifici tindrà dues plantes i uns 1.300 m2, inclourà un auditori per a un centenar de persones i espais de treball a la planta baixa, mentre que al primer pis hi haurà aules d’assessorament, una cafeteria i 270 m2 que es podrà dividir en cinc sales. Cal encara una inversió de 1,5 milions d’euros, que se sumarien als gairebé sis milions d’euros ja invertits fins ara.

Incubio, que pagarà un cànon anual de 160.000 euros a l’Ajuntament, valorarà els projectes que li presentin, connectar-los amb el teixit empresarial i financer i donar-los suport en el llançament del producte. També oferirà serveis d’innovació per a empreses, que inclouran tallers i formació.

Més enllà de les aplicacions de mòbils i el disseny de videojocs, les dues principals àrees de la creativitat tecnològica per ara, Incubio i l’ICUB aspiren a desenvolupar iniciatives que es transformin en realitats en altres disciplines, com el teatre, la música i la dansa .

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació