Enric I. Canela

Avui la permanent de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) ha anat a visitar als reis d’Espanya al palau de la Zarzuela. Allà s’han fet unes fotos i li han explicat als monarques que calen més diners. Que la manca d diners dificulta que els joves accedeixin a la universitat. Bé, no és ben bé això, el problema és el preu de les matrícules i la manca de beques.

Naturalment el rei ja ho sap i potser ho voldria arreglar, com tots sabem, no hi poden fer res. Un es deu quedar molt contant si ho explica, però solució… cap.

El problema és que hi ha un govern espanyol que no ha entès que la universitat és un bé que cal preservar. Un govern espanyol que no creu en la universitat. Espanya no està pitjor perquè Europa Occidental tira, però està a la cua i no és per casualitat.

Una resposta a “El rei no ens donarà diners”

  1. a 10 gen. 2015 a les 12:53 Maria Teresa

    Algú dubtava de la sensibilitat (més aviat de la seva mancança) dels reis i del govern espanyol en aquest tema?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació