Enric I. Canela

La Fundació Conocimiento y Desarrollo (CYD) publica periòdicament estudis sobre universitats. Una d’elles, molt completa, és “Las universidades españolas. Una perspectiva autonómica. 2014“. Aquesta publicació ofereix informació sobre les característiques més rellevants del sistema universitari de l’estat espanyol, en aquest cas ordenat per comunitats autònomes i, dins d’elles, per universitats.

Dins del panorama espanyol, Catalunya excel·lent. En el document es poden veure les posicions de les universitats en tots els àmbits del coneixement. La UB, clarament la millor. No és possible es fer un resum adequat. Recomanable mirar el document. Si un mira la premsa veu que es destaquen coses menors de les universitats de cada universitat. S’ha de mirar en conjunt.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació